Från Fredagen 26/3


En bild mamma tog på salongen SKULT
http://blixman.blogg.se


Sega Måndagar..

Började jobba idag, vart ledig nu ca 1 månad pga träningen så va riktigt segt att sätta igång igen men ska mest jobba halv tid nu till en början så jag fortfarande hinner med träningen o annat..
Igår va jag på middag hos mormor & morfar, alltid lika god mat där o fick även med mig en matlåda hem som jag mumsa i mig förut :) o så fyllde morfar år i lördags men orkade inte komma efter allt som vart i fredags så blev igår ist :)
Nu ser jag sjukt mkt fram emot veckan ialf :)
Imorgon blir de träning, jobb o städa hemma så gött o få de gjort.
Onsdag blir de träning, jobb, åka till SKULT o hämta mitt armband jag tappade i fredags :( Träffa Underbaraste Emil me :) <3 o sen hem till mamma på en plåtning som änna känns lite på tiden nu :)
Torsdag som vanligt träning, jobb o sen träffa nåra vänner o kanske t.o.m ut en stund på kvällen ;)
Fredag e jag leeeedig ((soooooova)) o ska cykla lite hemma eftersom gymmet har stängt o sen ut på kvällen :)
Löööördag The greatest Day ! då blirre ELMIA från morgonen till kvällen med Massssa goa människor så de kommer bli sjukligt roligt ! o sen när vi kommer hem ska vi parta med folket o även nåra som tyvärr inte kunde följa med på vår roliga bilrunda :D
Söndag blir sova princip hela jävla dan för kommer nog bli vaken hela fredan o lördan istreck :P
Men denna veckan ser jag fram emot med mkt roliga händelser :)

Hur ser din vecka ut ? Ska du också till Elmia ?

Showen i Fredags 26/3

Nu ska jag uppdatera er med en jävla massa bilder från Fredagen! Visningen var för SKULT Frisör salong på Park Lane. De va en sjuuuuukt rolig o grym kväll !!! Allt va helt lyckat ! Börja med att komma till salongen strax innan 17.00 och där va vi alla modeller, sminköser o friösrer mm. till ca 01, så vi förfestade, blev ordning gjorda med smink, hår o kläder och repade hela dagen :) Sedan kom vår limo o hämtade oss i omgångar för vi va så många o släppte av oss "Back-stege" på Parkan så ingen skulle se oss innan showen :P Sen var vi där bakom till ca halv 2 o peppade oss själv o var skit nervösa men samtidigt skit taggade :D Visningen började 01.35 och jävlar va kul o lyckat de blev !
Alla va helt fantastiska ! O jag som trodde jag skulle göra bort mig o spec. för jag knappt hade övat gjorde de jävligt bra ;)
Min outfit var att föreställa en Cellofan - Barbie :P
Alla personer som va med ni är helt Underbara !!! Och sist men inte minst TACK EMIL för du gjorde denna kvällen möjlig o så fantastisk för oss alla !!! Love u !
Tonight is THE night - MY night !

Yes igår hann jag inte skriva för hade FULLT upp ! Träna på morgonen, sen 12 gjorde jag naglarna hops Sepi, blev skit bra! Kanske lägga upp en bild om jag får en bra :P Sedan va de iväg till en krog/nattklubb o repa för en visning jag skall göra IKVÄLL !!! :D Kommer bli skiiiiit grymt men e skiiiiit nervös också men de SKA gå bra, ska vara Störst, Bäst o Vackrast - måste ialf tro de så de går bra ;) hahaha!!
Sen tog jag en snabb runda istan o inhandla allt till idag och hemma på kvällen sen va de städa o packa allt för idag :)
Nu måste jag dra iväg till salongen o bli tillfixad o upp-pimpad för kvällen så hör av mig imorgon lr på Söndag igen om hur de gick o lägger upp Massa bilder ! :D

Kanske ses ikväll annars ;)

Haaaaaaa d !!!

Up and away

Nu ska jag kila till gymmet o bränna kalorier because this week is THE week! ;)

Uppdaterar med en tränings-bild

2010-03-14


Inflyttningsfest 20mars


En vanlig dag istan med Jenny Banan

Gick in i en klädaffär o tog dom värsta plaggen vi kunde hitta o
gjorde en liten visning
:D
Förvånansvärt va de en del som satt bra på :)


Ay Caramba 27feb@ Park Lane 26feb


RSS 2.0