I wont forgett, I will never forgett
Nu är de såhär gott (jävla) FOLK !

Visst, shore fine jag uppskattar era försök till att hjälpa med era posetiva ord o styrke kramar o allt vad de nu är MEN ! Faktum kvarstår fortfarande att lika lite som mitt problem bara försvinner av sig själv så blir jag bättre av dessa kommentarer..! Erat ständiga tjat om att "de kommer bli bra o ordna sig" eller att jag måste va posetiv o tänka posetivt o allt sånt är som kliande utslag på min kropp ! Ni har ingen jävla aning vad som hänt lr vad jag går igenom nu så ni kan sitta där o TRO allting kmr ordna sig men de kommer de ALDRIG att göra !

Jag har rätt att må som jag gör o allt jag vill vara nu är arg o ledsen så LÅT MIG ! O sen dom som verkligen VET hur de är att må skit o nå botten VET också att ord o kommentarer hjälper inte utan de är handlingarna människorna i ens omgivning gör.. Vilket jag märkt nu vilka jag egentligen har omkring mig, spec för va jag gjort o skulle göra för andra ! Så kom inte här o sympatisera mig för jag vill inte ha eran sympati !

- " Kom aldrig o tro att ni kan klappa er själva på axeln för ni gjort en "god gärning" genom att skriva några goda ord till en person.. De bevisar bara hur LITE ni egentligen orkar göra för en annan människa ! "

Jag förstår fullständigt att ni nu då kan tycka att jag e sjukt otacksam för erat sätt att visa att ni "bryr" er men jag är nu sååå himla TRÖTT på att höra om o om igen dag in o dag ut, vecka in o ut att de kommer bli BRA o ORDNA sig !!!


- " Jag saknar dig så jag går SÖNDER !!!! Varför ? Varför ? Varför ???! Vad har jag gjort för att förtjäna att mitt enda o sista hopp lämna mig, har jag gjort så mkt att sona för så jag förtjänar detta ?! Varje dag känns kallare inombords, alla känslor för allting börjar avta o hat har ersatts, mitt hjärta lämnade min kropp när du lämna mig, mitt hopp försvann när du försvann. Så vad har jag egentligen kvar här att börja bygga upp ngt på ? Jag är i krig med mitt inre men de känns som att jag förlorar denna kampen.."


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej Caroline!

Tråkigt att du väljer bort....

Jag önskar Dig ALLT GOTT och hoppas du hittar ljuset i tillvaron igen :)

Kram

Susanne

2011-11-21 @ 22:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0