?

Funderat på om jag ska skriva ngt men vet inte vad så får se va detta blir... Allt känns bara helt tomt inombords o i skallen...
Gått i många timmar, gråtit i många timmar, sovit väldigt få timmar denna veckan o nu känner jag mig bara tömd o matt. Nästan som att känna att man tappat orken att bry sig och gråtit dom sista tårarna, men tyvärr vet jag att så är inte fallet.. Nästa vecka kmr säkert vara samma visa igen.. Undrar bara hur lång tid de kmr ta innan jag kmr ur denna mardrömmen ? Inte direkt som jag anstränger mig särskilt mkt för att göra ngt åt de men jag vet inte vad jag ska börja göra o har ingen ork lr lust heller.. Jag jobbar, jag tar hand om mitt hem, jag "tränar".. Där har vi de jag pallar göra just nu , o folk som påstår att jag borde göra annat lr mer kan dra åt helvette !

Igår o idag har jag ialf fått bli lite glad o ha de lite bättre vilket känns som en skön omväxling, så jag njuter så länge de varar för jag vet att de kmr försvinna senare idag lr inom kort för de e typ så förutsägbart mitt liv är :P haha! Skänker ett litet hopp om att dagen fortsätter bra men orkar inte bry mig egentligen för ingenting kan bli mer skit än vad de är , då krävs de extremt drastiska händelser isf , så blir inte dagen som jag hoppas på så är de helt ok med mig endå :P

En sak jag vet ialf e att jag måste uppsöka läkare nästa veckan för att få insomnings & sömntabl. utskrivet för nu har jag fått nog av att de tar mig x antal timmar att somna, sen när jag väl somnat så vaknar jag till o från hela tiden antingen genom mardrömmar eller bara för jag inte kan sova vidare så jag måste va vaken en stund o sen försöka somna om igen o detta har pågått en längre period så nu jag pallar fan inte ha de såhär mer för de påverkar mitt jobb allt mer, min energi o min "träning"..

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej Caroline!

Jag kom just att tänka på Dig :) Det var så länge sedan jag läste och skrev till Dig ;)

Tråkigt att höra att du inte mår bra. Jag tänker så det knakar för att komma på nå´t bra att säga. Det är inte så lätt när jag inte vet vad som är orsaken.

Du har väl min mailadress ifall du vill berätta och kanske lätta på trycket lite. Jag finns här om du behöver ett lyssnade öra :)Omtankeskramar i massor

Susanne

2011-11-07 @ 10:08:26
Postat av: Caroline Blixman Bärkorth

Hej Susanne !

De va ett tag sen ja :)

Ja jag har din mailadress men tyvärr vill jag gärna inte dela med mig om vad som hänt ännu, ytterst få personer som vet om de o klarar inte riktigt att prata om de än..

Tack så jätte mkt för ditt svar o dina uppmuntrande omtänksamma ord :) Blir alltid lika berörd när jag läser dina kommentarer :)

2011-11-07 @ 13:18:00
URL: http://carolineblixman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0