De går bättre nu

Måste inleda med att jag såg på Outsiders nu o fyfaaaan vilken jävla psykos dessa personer har !! Spec bruden som är livrädd för dinosaurier XD hahahaha asså jag dööööör nästan här av häpnad hur människor tänker o fungerar som lever såhär :P Tycker verkligen riktigt synd om dom o de måste vara ett levande helvette varje sekund men asså wtf ?!

Förövrigt idag då..

Jag har legat sjuk hemma sen i Fredags men idag kände jag mig tillräckligt bra att gå till jobbet, vilket kändes skönt för pallar inte me o va "fast" i sängen under flera dar o vara helt svag o kass. De är bland de värsta jag vet att vara sjuk, o känna sig hängig, tung i huvvet, svag o öm i kroppen, behövande, lipig som ett litet barn, oaktiv osv. Men nu e de på bättringsvägen :)

Mina fototapeter kom igår samtidigt som jag hängde me polarn till tatueran. Jag gjorde dock ingen utan kmr vänta ett tag med nästa för den som jag planerar nu att göra kmr blir ganska stor o kräver mkt tanke, planering, ekonomi, skissning osv :) Så imorgon åker tapeterna upp för idag kände jag att jag vill ta de lite lugnare med att bara jobba o städa ordning.

Sedan på Torsdag så hämtas soffan hem o monteras ihop :) Ska bli så otroligt kul att få se hur de blir när tapeter o soffa e på plats :D Längtar !!

Till sist så i helgen skall jag påbörja bygget på min bar :) Vilket jag fick reda på idag kmr kosta mig 0:- som e helt klockrent ! Hoppas jag har turen att bli klar med den tills på Söndag, beror på hur bra de går lr rättare sagt hur svårt de egentligen är men i mitt huvve ser jag detta som ett lätt bygge, fast så brukar jag ju tänka om de mesta vilket alltid visar sig i efterhand inte vara lika enkelt som man trott :P

För en stund sen fick jag hem massa olika saker från min mamma bl.a en hel del barndoms saker som jag inte sett på jätte många år o bland dom va min finaste nalle "Teddy" som jag haft sen jag va Bebis o som spelar den finaste, mysigaste lilla melodin :) <3


(Teddy)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0