Klockren !

En blondin kom in till en textilbutik och sa:
- Jag behöver tyg till gardiner till min dator.
- Men vad ska du ha gardiner till datorn för? undrar expediten.
- Men, hallåå? Jag har ju WINDOWS?!


hahahahahahaha

Tracy Chapman - Give me a reason


Tracy Chapman - Fast car


Takida - The things we owe


Dead by April - Losing you


Adam Lambert - If I had you


Adam Lambert - What you want from me


Såå JAH !

Nu kommer man ju dö av inget mindre än en förtidig hjärtattack !!!!

Håller ju fortfarande på med julskyltningen som ska vara klar till imorgonbitti och de är fortfarande en hel del kvar sen för ungefär 10 minuter sen så kom ju självklart lasset med 400 KILO GODIS hit !!! Och de får jag reda på nu ska vara i 80 korgar som skall vara klart till SENAST TORSDAG MORGON !!!!! Whaaaaat ?! Hur i helvette ska de gå till ?! Med tanke på att förra året va de 60 korgar som tog ca 2 VECKOR ! Först ska jag packa upp allt jävla godis, sen ska jag blanda allt jävla godis, sen ska jag lägga de i en korg, väga den korgen, slå in den i cellifan o sedan knyta presentsnöre runt och göra sådär "FINT" , och detta är fortfarande processen för EN korg av 80 som ska vara klart PÅ EN DAG !!!!!

Nej nej, känner mig inte alls stressad o de är ju inte som att jag har planerat annat än att jobba dessa dagar också ! HM !


Lördag 20/11

Middags bjudningen, va riktigt lyckat!
Minst 60pers o jävligt gott folk & mat
:)
Blev inte så mkt bilder eftersom man har IPHONE (!!!)


Fredag 19/11

Julbak som sluta i ischoklads-smet-krig :PEgo time ;)
Svar på Tal ang. Utseende fixering

Till Susanne:

Självklart stämmer de till 100% du skrev om att de är som att byta inslagspapper på ett paket, pappret ser annorlunda ut men innehållet är desamma. O just därför ogillar jag folk som dömmer efter ens utseende, att man ÄR en viss typ av karaktär eller har en viss personlighet bara pga vad man ser till utsidan.

Jag förändrar enbart mitt utseende för min egen skull o vinning, annars finns de ingen menningen med de för då skulle bara känna mig ännu sämre med mig själv om jag såg ut på ett sätt jag själv inte skulle vilja...

Jag har ett visst kroppsideal jag strävar efter - som ett mål i livet, för mig betyder nog utseende mer än för många andra men alla är vi olika och jag trivs på ett sätt med att vara så fixerad vid mitt utseende för de är en av mina passioner i livet o alla lever vi för olika saker, ger olika saker olika stor betydelse och utseende för Mig är en stor betydelse medans jag har full förståelse att för andra kanske de inte prioriteras lika högt, men jag tycker man skall kunna ACCEPTERA människor olika prioriteringar o intressen, jag ser inte ner på någon som inte anser att utseende e lika viktigt som jag gör men då tycker jag folk ska lära sig att göra desamma, att inte se ner på mig för jag "råkar vara" utseende fixerad...

Sedan kan jag samtidigt säga att de finns många ggr o dagar jag absolut inte trivs med att vara så utseende fixerad som jag är.. Det kostar bl.a en stor summa pengar, de tar väldigt mkt av min tid som jag lägger ner på kost, träning, sminkning, styling med kläder, accesoarer osv.
Det är även spec. jobbigt för jag går ständigt och jämför mig med alla andra jag ser ute på stan/krogen/nätet osv. Men som jag skrev, för mig är utseende betydligt mer än för många andra, har ju tydligen fått "diagnosen" Perfektionist. Jag vill se perfekt ut, så perfekt ut som de går att göra Mig, Caroline, samtidigt så vill jag se bäst ut i hela världen, vilket jag Vet inte är troligt men de är mitt mål, o har man inte drömmar o mål så vafan har man då ?
Så ja de är också något som är väldigt psykiskt nerbrytande men jag har valt att ha de så och de får jag leva med, allt är inte perfekt från alla vinklar oas vad man gör o väljer...


Sen har jag ju många mer drömmar i livet än bara mitt utseende men just nu handlar ju denna text om just utseende så dra mig inte över en kant ;)

Och där har jag problem med min omgivning med !

Bara för att jag är så utseende fixerad som jag är så blir jag bl.a klassad som "bimbo", "dum i huvvet", "korkad", "iq-befriad", "barbie", "dum blondin" oooooosv !!!!!

WTF ?!?

FÖR DE FÖRSTA ! Vem faaaan bestämde att om man föddes med hårfärgen blond så är man KORKAD ???? DEN personen som uppgav detta är den som är OTROLIGT korkad ! Alla människor borde väl vara soppas sunda i huvvet att man förstår att intelligens ligger inte i hårfärg, vilket är DÖDA CELLER my man !!!! Med andra ord finns ingen koppling till IQ och hårfärg ?!

För de andra så bara för man bryr sig om sitt yttre, o ja kanske mer än andra så betyder de inte att man inte kan NÅGONTING ANNAT ?! För att ta mig t.ex jag anser att jag e relativt allmänbildad så jag klarar att ta hand om mig själv, klarar av vardan alldeles utmärkt med att betala räkningar, ta hand om mina katter, städa, laga mat (vilket jag T.O.M är bättre på än många andra!), kan läsa o skriva utan svårigheter inkl engelska, jag kan grunderna relativt mkt om träning o kost som gör att jag uppnå mina resultat, jag driver just nu en klädaffär där jag är butikschef o får ta mer beslut än att bara hänga upp kläder på en galge (!!!!) osv !

För de tredje så är jag varken billig, lättfotad eller utmärksamhetsKÅT bara för jag är utseende fixerad ! De har inte med de o göra !!! LÄR ER ! JAG, CAROLINE BLIXMAN BÄRKROTH gillar att se bra ut, för JAG gillar de o vill se de i spegeln, INTE att jag vill se bra ut för ANDRA ska tycka de o kommentera de ! JAG SKITER LA I ERA ÅSIKTER ! Jag är inte sååå desperat ! Jag vet vad jag vill o behöver ingen annans inflytande på de ! Är JAG nöjd så RÄCKER DE !
Jag är absolut inte billig o lättfotad för nej, dom som verkligen känner mig o vet "vissa" saker om mig är förvånande över hur "asexuell" jag egentligen kan vara... ! Behöver inte sånt ! Visst, klart jag har behov, är la förfan människa hahaha ;))) men inte så att jag måste springa o ta första bästa på krogen o ta hem liksom - USCH NO !!

De är bara i stora drag saker jag anser att jag kan och är FÖRUTOM att "se bra ut" eller bara vara fixerad vid mitt utseende, o de ska jag säga att bara för jag är utseende FIXERAD betyder de inte att jag KAN så jävla mkt inom utseende, smink osv.... Dummaste jag HÖRT ! Dessa idioter som tror på allt detta ! DE är brist på IQ från min sida ! Lr bara dåligt påläst ! Men detta är bara min åsikt som sagt... Jag uttalar mig inte i sånna här handlingar om vad som är rätt o fel för de finns inget...


Gör vad du vill med dig själv sålänge du må bra med dig själv !
Inget fel med de...

21/11 (2010)


(tagen i söndags med iphone så lite dålig kvalité)


Underbart !

Längtar till helgen som fan !!!! :D

- Imorgon blir de julbak mm. o massa mys Softilation hos sen Bästa :))) Kanske kan bli en utgång också för känner några som spelar i ett band som skall uppträda :)

- Lördag ska jag på pass, jul på Liseberg och mot kvällen ska jag m.fl i ett "slutet sällskap" till en hyrd krog istan där vi blir serverade en 3 rätters med vin, cider o öl till gratis, sen blir de väl lite partajj där lr gå vidare :) *kan inte bli bättre*

- Söndag ska jag o pappa iväg o handla för julskyltningen till butiken inför tävlingen så kommer bli riktigt kul o få den där jule känslan :)

Så min helg kommer bli helt toppen o fullbokad ! :)

Sen är nästa helg bokad me redan :D o så ska jag ha en plåtning nångång här imellan som sedan skall printas upp på en stor skylt som ska sitta på ett visst ställe istan ;))) Hihihi :D

Fyfaaaaan va glad jag e o mår bra nu med mig själv att jag känner såhär i mitt nya perspektiv !!!!! Så jävla underbaaart de här ! Ibland kan de värsta ta fram de bästa till en viss del ;)

Jaa ?

Hmm... vart ska man börja ?

Igår så blev de ingen bio, blev sittandes väntandes i en halvtimme på någon så beslöt mig för att dra därifrån hem till en vän ist för PALLA ! De är INTE OK att sitta på en bio helt jävla ensam med folk som stirrar på en vafan man sitter där själv en halvtimme ! PINSAMT är ordet !

Idag blev de ingen filmkväll heller utan skall ta de om nån dag ist :) o tur va väl de kan man säga efter att jag fick sitta i 3 ½ TIMME på den där JÄVLA Handledarkursen !!! Säger bara de att vill man ha körkort så ska man faan verkligen VILJA HA DE också för att stå ut o sitta på en kurs för NOLL nytta !!!! Dom mest bortslösade 3 timmarna av mitt liv !
Jävlar va irriterad jag va... Sen prata jag med Anna exakt 5min efter jag gick därifrån o fråga va jag hade lärt mig, på 3 timmar kom jag ihåg 3 saker: Att nån stolpe vid vägen som har orange på är en varning för typ en vägkorsning, ca 35-40.000 viltdjur blir påkörda om året och att 1964 infördes bilbesiktning som gjorde att antal döda i trafiken minska kraftigt de året.... LOL säger jag bara !
Efter de bar de hem till Anna en sväng ialf... Orka va hemma... tråkit värre e de :P


Imorgon blir de middag, skall göra 2 rätter: Kycklingsallad och vitlöksmarinerad fläskfile, klyftpotatis lr potatisgratäng med bea-sås tror jag :))) Myspys :)))

Men nu måste jag städa här hemma innan sängen väntar, framförallt badrummet för när jag kom hem dök en inte helt oväntad "överraskning upp"... Mindre fräscht men finns inget att göra åt saken längre :/ Blir bara värre...
Vill bara få ett slut just nu men på samma gång motiverar detta mig ännu mer till att avklara en del saker innan de inte går o klarar inte att tänka på't eller deppa för de hjälper inte nånstans menmen... Man funderar ändå i banorna..


Neh nu börjar klockan bli mkt ! Svejjs !

Tack !

Vill Tacka en person vid namn Susanne som har vart inne på min blogg
mkt nu de senaste och alltid gett mig positiva kommentarer :)
De får mina dagar att bli extra glada :)))
Tack så mkt Susanne !


Invignings bilden i studion


Mamma's Fotostudio

To lose Love

 
It's not that I can't live without you
It's just that I don't even want to try
Every night I dream about you
Ever since the day we said goodbye
If I wasn't such a fool
Right now I'd be holding you
There's nothin' that I wouldn't do
Baby if I only knew


Life

Det handlar inte om att finna den personen man vill gå till sängs med. Det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. Det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är Du hela världen !


Dagens visdom

 
När en tjej är tyst - så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud.

När en tjej bråkar med dig - tänker hon väldigt djupt.

När en tjej tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

När en tjej svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra.

När en tjej tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger.

När en tjej lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt.

Luciapokalen

(fitnessfestivalen) 11-12 dec @ Svenska Mässan :)


Tim Berg - Seek bromance


Halloween 29-30/10

Parken 22/10Fiesta part 2

Fiesta part 1


Hemma för kvällen

Kom nyss hem från en alltid lika Underbart god middag hos mina morföräldrar :)
Är så glad o tacksam att ni finns ♥
Fick som alltid också med mig hem nånting ;) Denna gång vart de en STOR påse med clementiner, Momo's Bästa brownies - To die for with love ! ;) Och hemmagjord "Mössli" som min lilla skånska Momo kallar de ;)))

Nu är de Fruar-timman på tv, sen blir de lägga upp bilderna :)

- Smaskar brownies nu :9

Duane Stephenson - Standing in the rain


Saknad blir till smärta

Sätter upp en fasad o döljer allt jag saknar..
Dövar smärtan med berusning så kroppen förmulltnar av sjukdom inuti..

Fasaden klarar inte att hålla uppe de som finns bakom att dölja..
Ruset ger inte längre någon effekt att döva smärtan..

Letar efter ett nytt gömställe....Jag saknar.....

RSS 2.0