Jaa ?

Hmm... vart ska man börja ?

Igår så blev de ingen bio, blev sittandes väntandes i en halvtimme på någon så beslöt mig för att dra därifrån hem till en vän ist för PALLA ! De är INTE OK att sitta på en bio helt jävla ensam med folk som stirrar på en vafan man sitter där själv en halvtimme ! PINSAMT är ordet !

Idag blev de ingen filmkväll heller utan skall ta de om nån dag ist :) o tur va väl de kan man säga efter att jag fick sitta i 3 ½ TIMME på den där JÄVLA Handledarkursen !!! Säger bara de att vill man ha körkort så ska man faan verkligen VILJA HA DE också för att stå ut o sitta på en kurs för NOLL nytta !!!! Dom mest bortslösade 3 timmarna av mitt liv !
Jävlar va irriterad jag va... Sen prata jag med Anna exakt 5min efter jag gick därifrån o fråga va jag hade lärt mig, på 3 timmar kom jag ihåg 3 saker: Att nån stolpe vid vägen som har orange på är en varning för typ en vägkorsning, ca 35-40.000 viltdjur blir påkörda om året och att 1964 infördes bilbesiktning som gjorde att antal döda i trafiken minska kraftigt de året.... LOL säger jag bara !
Efter de bar de hem till Anna en sväng ialf... Orka va hemma... tråkit värre e de :P


Imorgon blir de middag, skall göra 2 rätter: Kycklingsallad och vitlöksmarinerad fläskfile, klyftpotatis lr potatisgratäng med bea-sås tror jag :))) Myspys :)))

Men nu måste jag städa här hemma innan sängen väntar, framförallt badrummet för när jag kom hem dök en inte helt oväntad "överraskning upp"... Mindre fräscht men finns inget att göra åt saken längre :/ Blir bara värre...
Vill bara få ett slut just nu men på samma gång motiverar detta mig ännu mer till att avklara en del saker innan de inte går o klarar inte att tänka på't eller deppa för de hjälper inte nånstans menmen... Man funderar ändå i banorna..


Neh nu börjar klockan bli mkt ! Svejjs !

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godmorgon Caroline!Vet du, man är aldrig ensam man är bara själv.

För så länge du har ditt eget sällskap så är du aldrig ensam. Den viktigaste personen i ditt liv är du själv. Se till att vara snäll mot tjejen du ser i spegeln för det är den viktigaste relationen du har och den kommer att vara livet ut.Lycka till och se dig själv köra den där fina bilen du vill ha så kommer du att lyckas. En del saker tar bara lite längre tid. Ha tålamod.Vänliga hälsningar från Susanne i ett Stockholm som i dag är vitt.2010-11-18 @ 07:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0