Såå JAH !

Nu kommer man ju dö av inget mindre än en förtidig hjärtattack !!!!

Håller ju fortfarande på med julskyltningen som ska vara klar till imorgonbitti och de är fortfarande en hel del kvar sen för ungefär 10 minuter sen så kom ju självklart lasset med 400 KILO GODIS hit !!! Och de får jag reda på nu ska vara i 80 korgar som skall vara klart till SENAST TORSDAG MORGON !!!!! Whaaaaat ?! Hur i helvette ska de gå till ?! Med tanke på att förra året va de 60 korgar som tog ca 2 VECKOR ! Först ska jag packa upp allt jävla godis, sen ska jag blanda allt jävla godis, sen ska jag lägga de i en korg, väga den korgen, slå in den i cellifan o sedan knyta presentsnöre runt och göra sådär "FINT" , och detta är fortfarande processen för EN korg av 80 som ska vara klart PÅ EN DAG !!!!!

Nej nej, känner mig inte alls stressad o de är ju inte som att jag har planerat annat än att jobba dessa dagar också ! HM !


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej Caroline!

Synd att det är så långt mellan Stockholm och Göteborg. Jag hade kunnat hjälpt dig men jag gör det i tanken i stället Sänder lite god energi så ska du se att det går lättare.

Vänliga hälsningar från ett snöigt och blåsigt Stockholm.

Susanne

2010-11-23 @ 14:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0