Duffy - Warwick avenue


När man trodde de inte kunde bli värre..

Så fick man precis 1 månad kvar på sin lgh :'(


#

Man hör ofta uttrycken "Lev för var dag", "Tag en dag i sänder", "Carpe Diem (fånga dagen)", "Varje dag är en gåva" osv. Men de är inte förens man sätter sig ner med sig sj o grundar innebörden som de verkligen sjunker in o inser att jag har bara idag kvar,
jag lever idag & vad vill jag göra för att påverka mitt liv just idag ?

Tänk inte på igår , tänk inte på imon - Tänk idag !


I wont forgett, I will never forgett
Nu är de såhär gott (jävla) FOLK !

Visst, shore fine jag uppskattar era försök till att hjälpa med era posetiva ord o styrke kramar o allt vad de nu är MEN ! Faktum kvarstår fortfarande att lika lite som mitt problem bara försvinner av sig själv så blir jag bättre av dessa kommentarer..! Erat ständiga tjat om att "de kommer bli bra o ordna sig" eller att jag måste va posetiv o tänka posetivt o allt sånt är som kliande utslag på min kropp ! Ni har ingen jävla aning vad som hänt lr vad jag går igenom nu så ni kan sitta där o TRO allting kmr ordna sig men de kommer de ALDRIG att göra !

Jag har rätt att må som jag gör o allt jag vill vara nu är arg o ledsen så LÅT MIG ! O sen dom som verkligen VET hur de är att må skit o nå botten VET också att ord o kommentarer hjälper inte utan de är handlingarna människorna i ens omgivning gör.. Vilket jag märkt nu vilka jag egentligen har omkring mig, spec för va jag gjort o skulle göra för andra ! Så kom inte här o sympatisera mig för jag vill inte ha eran sympati !

- " Kom aldrig o tro att ni kan klappa er själva på axeln för ni gjort en "god gärning" genom att skriva några goda ord till en person.. De bevisar bara hur LITE ni egentligen orkar göra för en annan människa ! "

Jag förstår fullständigt att ni nu då kan tycka att jag e sjukt otacksam för erat sätt att visa att ni "bryr" er men jag är nu sååå himla TRÖTT på att höra om o om igen dag in o dag ut, vecka in o ut att de kommer bli BRA o ORDNA sig !!!


- " Jag saknar dig så jag går SÖNDER !!!! Varför ? Varför ? Varför ???! Vad har jag gjort för att förtjäna att mitt enda o sista hopp lämna mig, har jag gjort så mkt att sona för så jag förtjänar detta ?! Varje dag känns kallare inombords, alla känslor för allting börjar avta o hat har ersatts, mitt hjärta lämnade min kropp när du lämna mig, mitt hopp försvann när du försvann. Så vad har jag egentligen kvar här att börja bygga upp ngt på ? Jag är i krig med mitt inre men de känns som att jag förlorar denna kampen.."


In Memory Of <3
Jag vill inte ha ngn som säger att de kmr bli bra,
jag Behöver ngn som Lovar mig att allt kmr bli bra !


David Guetta ft Estelle - One love (remix)


Jamtech Foundation & KMC - Everybody jump


#

"Lycka är ett tillstånd, inte ett mål"


Time to change

Jag har vart en fruktansvärd människa :(
Jag vill inte fortsätta vara de...

Kom tillbaka !!!

Hur ska jag leva utan dig ?! Du visade o gav mig ett liv där jag trivdes o kände mig hemma, där jag kunde vara mig själv.. o nu ? Nu har jag inget av de längre.. Jag har förlorat allt som betydde ngt, allt som gav mig glädje..

Jag orkar inte vara glad längre.. Jag kan aldrig skratta från hjärtat igen för mitt hjärta är borta, du tog de ifrån mig.. Du tog de sista som va kvar från mig med dig när du försvann..

Jag försöker !! Jag försöker så gott jag kan men de räcker inte till.. De finns ingen energi eller motivation i mig längre.. Jag vet inte vafan jag ska göra längre för allt är bara förvirrande o suddigt.. Jag har aldrig känt mig såhär hjälplös i hela mitt liv o de finns ingen vid min sida som förstår eller som bär upp mig.. De är jag som vanligt som måste klara allt på helt egen hand o jag vet helt ärligt inte hur långt de kmr ta mig den här gången för jag har aldrig någonsin förlorat ngn på de här sättet innan som betydit o gjort så mkt :'( o jag vill inte va ensam..

Känner mig som ett tomt skal som inombords bara är arg o ledsen..

De finns flera saker jag vill kunna åstadkomma men jag klarar inte de på egen hand för jag är alldeles för svag.. Jag har alltid vart en envis person som i slutändan fått som jag velat men jag tror inte att de räcker till nu..

Vissa dar vill jag bara ta mig i kragen o bitchslapa mig till månen vrf jag inte bara tar tag i saker men sen kmr de andra dar när jag sjunker under marken o bara kan erkänna till mig själv att jag klarar inte av de o att jag har all rätt i världen att vara som jag är o må som jag gör o att de får ta den tiden de tar.. Men hur jävla lång tid ska de ta ? De finns ingen som kan säga.. o de är ngt som tar min energi också att jag pallar inte av om de ska fortsätta såhär i flera år, kanske t.o.m resten av mitt liv ? Jag har inte den blekaste jävla aning hur detta kmr påverka mig i de långa loppet !? Jag vet o känner bara hur de påverkar mig nu o jag förlorar mig själv allt mer så de är skrämmande..

De är nästan så jag inte vet vem jag själv är längre o att framtiden är så oviss så jag kan inte ens beräkna nästa dag.. Jag vet att om jag skulle avklara ngt jag strävat efter så skulle de kunna börja ge en ljuspunkt i mitt liv men de är vägen dit jag inte har energin o självdiciplin till o drf inte klarar de, efter varje ny vecka är jag alltid tillbaka på ruta 1 för de är så långt jag bara kan ta mig själv, vilket är fruktansvärt patetiskt jag vet men jag bär på så många o tunga stenblock så jag pallar inte lyfta dom hur länge som hellst innan mina ben viker sig, o för att avverka varje stenblock så krävs de mkt psyke från min sida vilket jag totalt inte har nu..

Det är en inre kamp varje dag bara att stå emot alkohol o liknande o att klara av mitt jobb, så de är de all min energi orkar gå till nu, fast att jag vill så himla mkt mer o de är drf jag än sålänge inte gett upp mitt liv helt o hållet o bara hoppat från bron eller skjutit mig sj i huvvet !

Ska ge de ett nytt försök imorgon igen o se hur mkt o långt jag klarar, de är allt jag kan göra o allt som kan begäras.. Att försöka..

:/

Lär ju dröja minst 6mån innan man sätter sin fot på krogen igen.... fyfan va tragiskt o illa land man bor i !

Förövrigt hittills förlorat 1500:- i vadslagning så måste ju fan lägga ner mer fokus på detta !

Nästa helg ska jag bl.a va ledig från jobbet o ha tjejkväll hemma med en o annan gogo-dansare ;)

Sen får man se om andra planer man planerat går som tänkt lr käpp rätt som vanligt :P


FUCK ! va illa man mår med magsmärtor :(


;)

Jag e en Gud i köket !


Helg

Efter jobbet idag så skall de handlas, handlas skönhetsprodukter samt livsmedel för helgen o kommande veckan :)
Ikväll hemma så ska jag laga o bjuda på stekt fläsk med potatis o löksås :9 Mmmmmmm !!! O till efterrätt kladdkaka m. vispgrädde ;)
Morgondagen blir de jobb, antagligen i Falkenberg o därefter hoppas man på en Lördags-mys-kväll hemma men kan hända man blir tvingad ut på en lång promenard :/
O till sist Söndag kmr nog mest bestå av Gbg-varvet och om man pallar tvätta också :P

Så ser de i stora drag ut..

:(

De blir läkarbesök idag. Hade man hellst sluppit om man kunde :/

:O

Nu gör jag ngt väldigt dumt !!! :O


;D

" I like big butts and I can not lie "
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!! Mest klockrena på länge !! ;D


:)

Har faktist haft en jätte bra helg! :) o har även gått Gbg-varvet ons, tors, igår o idag, vilket har känts så jävla skönt! :) Just have to keep up the good work for next week! Har bestämt mig nu också för att boka tid till att göra en minnes tatuering. Men nu e de snart dax för en god natts sömn så jag signar ut för kvällen :)

?

Funderat på om jag ska skriva ngt men vet inte vad så får se va detta blir... Allt känns bara helt tomt inombords o i skallen...
Gått i många timmar, gråtit i många timmar, sovit väldigt få timmar denna veckan o nu känner jag mig bara tömd o matt. Nästan som att känna att man tappat orken att bry sig och gråtit dom sista tårarna, men tyvärr vet jag att så är inte fallet.. Nästa vecka kmr säkert vara samma visa igen.. Undrar bara hur lång tid de kmr ta innan jag kmr ur denna mardrömmen ? Inte direkt som jag anstränger mig särskilt mkt för att göra ngt åt de men jag vet inte vad jag ska börja göra o har ingen ork lr lust heller.. Jag jobbar, jag tar hand om mitt hem, jag "tränar".. Där har vi de jag pallar göra just nu , o folk som påstår att jag borde göra annat lr mer kan dra åt helvette !

Igår o idag har jag ialf fått bli lite glad o ha de lite bättre vilket känns som en skön omväxling, så jag njuter så länge de varar för jag vet att de kmr försvinna senare idag lr inom kort för de e typ så förutsägbart mitt liv är :P haha! Skänker ett litet hopp om att dagen fortsätter bra men orkar inte bry mig egentligen för ingenting kan bli mer skit än vad de är , då krävs de extremt drastiska händelser isf , så blir inte dagen som jag hoppas på så är de helt ok med mig endå :P

En sak jag vet ialf e att jag måste uppsöka läkare nästa veckan för att få insomnings & sömntabl. utskrivet för nu har jag fått nog av att de tar mig x antal timmar att somna, sen när jag väl somnat så vaknar jag till o från hela tiden antingen genom mardrömmar eller bara för jag inte kan sova vidare så jag måste va vaken en stund o sen försöka somna om igen o detta har pågått en längre period så nu jag pallar fan inte ha de såhär mer för de påverkar mitt jobb allt mer, min energi o min "träning"..

2/7

Slår vad: 7/11-13/11 = - 4
Vinst/Förlust: 1000:-
(sammanlagd vinst/förlust: 10.000:-)


1/7

Slår vad: 2/11-5/11 = - 3
Vinst/Förlust: 500:-
(sammanlagd vinst/förlust: 10.000:-)


Showtek - Fuck the system

FUCK IT ALL !!!!!!!!


Roffe Roff - Farväl


Roffe Roff - Monster


Humör: Skogstokig !

De va då själva faaaaaaaaan !!!!!! Hur jävla lång tid tog de ?! knappast 2 veckor ialf ! Okej, de är inte att hela jävla himlen har brakat ner men fan ngt som fick mitt humör o min dag att tvärvända !!!!!
Jag synkade min iphone idag för att uppgradera den och pga detta så försvann ALLA mina bilder jag hade lagt in via datan, o då tänker ni säkert: ja men då är de väl bara att lägga in dom igen ?
- NEJJJJJ !!!!!!
För dom bilderna fanns på min data som kraschade för ett par månader sen så dom bilder är ju PUTTS VÄCK FÖR ALLTID NU !!!!!!

o alla jävla människor är jävla horungar som kan dra åt helvette för deras beteende !!!!!

Jag känner att jag är som en tickande bomb som kmr gå av o explodera vilken jävla sekund som hellst !!!!!

Ny kula

hahahaha fyfaan va killar e patetiska !!! Asså tror inte finns ord för hur mkt jag hatar er o hur mkt ni äcklar mig, FOR REAL !!!! Så trött på er nu va så de finns inte... Bye Bye hoes !

Nu är de väl åter en gång att börja om på nytt.. Försöka glömma all skit, allt tragiskt, hemskt o jobbigt som hänt o se frammåt i hopp om ngt bättre o avklara alla mål man vill ha åstadkommit..? Känns bara som detta e typ 1000 gången jag sitter o säger samma skit om igen o vrf funkade inte dom andra 999 gångerna ? jo, för de lyckas alltid sättas massa käppar i hjulen som får en att stanna upp o ta ut dom, o helt ärligt ? Jag pallar inte me de längre... Hur jävla underhållande blir livet av att om o om igen alltid få resa sig upp efter att blivit nersparkad till ruta 1 all over again o aldrig kma nånstans ? Känns extremt menningslöst o orken o lusten försvinner ju bara mer o inte byggs på o stärks som alla jävla fjantar intalar en hela tiden "de som inte dödar dig gör dig starkare" MEN SNÄLLA kör upp den där jävla frasen !!

Ja, självklart jag ska Återigen ta nya tag o skita i allt o bara fokusera på mig för jag e bl.a förjävla envis för att bara släppa taget sådär, men jag kan lova att de kmr ta max 2 veckor innan nån ny skit hänt igen, o hur de kmr påverka mig då kan jag inte svara på för jag känner inte mig sj längre så jag vet hur jag reagerar...

De finns ingen glädje kvar i mitt liv längre för allt har tagits ifrån mig o är försvunnet, förlorad kärlek, förlorad vänskap, förlorad familj.. Själen är ihålig, Hjärnan är ilsken & Hjärtat är sorgset...

- Han va min bärande vägg som höll mig uppe, som jag kunde stötta mig mot, nu finns han ej mer, kommer aldrig komma tillbaka, hur ska jag hålla mig uppe när jag känner att hela byggnaden rasar ? Han va min grund som alltid fanns där o tog emot när jag rasa ihop, den grunden som hjälpte till att bygga upp mig varje gång på ett sätt bara han kunde.

"Caroline, människan Gud glömde"


P.S. JAG HAR RÄTT ATT VARA HUR LEDSEN JAG VILL, HUR ARG JAG VILL EFTER ALLT JAG VART MED OM, FÖRLORAT OCH HÅLLER PÅ ATT FÖRLORA !!!!! DE ÄR FAN INTE LÄTT MEN JAG FÖRSÖKER IST FÖR ATT GE UPP, SÅ LÅT MIG !!!!

RSS 2.0